Terug

Volg Vandaag Inside

'Raiola onderhandelt in Italië voor Dumfries'

'Raiola onderhandelt in Italië voor Dumfries'

30 juni 2020, 18:24

Zaakwaarnemer Mino Raiola is naar Italië afgereisd om een transfer van Denzel Dumfries te bespreken. Dat meldt MilanNews dinsdag.

Raiola behartigt de belangen van de rechtsback van PSV en zou momenteel in Milaan zijn. De Italiaanse club wil deze zomer werk maken van een transfer. De zaakwaarnemer was eerder ook al in Italië aanwezig voor de onderhandelingen. Vorige maand meldde Corriere dello Sport al dat AC Milan geïnteresseerd is in Dumfries. 'De Rossoneri' zouden zo'n vijftien miljoen euro over hebben voor de Oranje-international.

Dumfries maakte dit seizoen een sterke indruk op de rechterflank bij PSV. In 25 duels scoorde hij zeven goals en gaf hij twee assists. De rechtsback kwam eerder uit voor Sparta Rotterdam en SC Heerenveen.

Sinds dit seizoen is Dumfries aanvoerder van PSV. Als captain moet de 24-jarige Rotterdammer veel interviews geven rondom Eredivisie-wedstrijden. Eén van de meest iconische interviews dit seizoen gaf Dumfries na het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. De verdediger reageert op de kapsalon-uitspraken van Johan. Bekijk het interview hieronder.

Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'
2:19
Dumfries reageert op kapsalon-uitspraken Johan: 'Klinkklare onzin!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.