Terug

Volg Vandaag Inside

Raiola noemt vier clubs die Haaland kunnen inlijven

Raiola noemt vier clubs die Haaland kunnen inlijven

10 dec 2021, 23:04

Mino Raiola heeft vier clubs genoemd die kans maken om Erling Haaland in te lijven. Het gaat volgens de Nederlandse zaakwaarnemer om Manchester City, Real Madrid, FC Barcelona en Bayern München.

De 21-jarige Noor heeft nog een contract tot de zomer van 2024, maar hij kan rekenen op interesse van alle grote clubs. 'Misschien vertrekt hij de komende zomer, misschien de zomer erna', aldus Raiola, die eraan toevoegde dat de kans groot is dat Haaland in 2022 al van club verandert.

Hij kan en zal de volgende stap zetten. Bayern, Real, FC Barcelona, City, dat zijn de grote clubs waar hij naartoe kan gaan. Toen we naar Dortmund verhuisden, wisten we allemaal dat deze stap zou komen.'

Om de tafel

Volgens Raiola zit hij binnenkort met Dortmund om de tafel. 'We zullen zeggen wat ons idee is en zij zullen ons hun plannen vertellen.'

Haaland heeft in twintig Champions League-duels 23 keer gescoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.