Terug

Volg Vandaag Inside

'Raiola in gesprek met Juventus over transfer Wijndal'

'Raiola in gesprek met Juventus over transfer Wijndal'

14 dec 2021, 18:02

Owen Wijndal beleefde een ongelukkig begin van het seizoen door een liesblessure. Ook het zwalkende AZ hielp niet mee bij aanvang van het huidige seizoen. Echter lijkt de ploeg van trainer Pascal Jansen het inmiddels op de rit te hebben, mét een uitblinkende Wijndal.

Dit is buitenlandse topclubs waarschijnlijk ook niet ontgaan. De linksback van AZ staat namelijk op een shortlist van het Juventus van Matthijs de Ligt, meldt Sportmediaset. De 22-jarige vleugelverdediger zou de verdediging kunnen voorzien van nieuw elan. Ook ziet Juve voldoende potentie bij Wijndal om uit te groeien tot een waardige speler van het eerste elftal. Naast de AZ'er staat ook de linksback van AS Roma, Riccardo Calafiori, op de verlanglijst. Volgens het Italiaanse medium Sportmediaset is de kans groot dat 'De Oude Dame' een bod gaat uitbrengen op Wijndal.

Afgelopen weekend wisten de Alkmaarders Ajax in de Johan Cruijff Arena te verslaan (1-2). Hierdoor staat AZ momenteel op een 8ste plek in de Eredivisie. Wijndal was tot dusver goed voor 6 assists en 1 doelpunt in alle competities voor AZ.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.