Terug

Volg Vandaag Inside

Raiola: 'Ik denk dat het verstandig is dat hij terugkeert naar Ajax'

Raiola: 'Ik denk dat het verstandig is dat hij terugkeert naar Ajax'

20 dec 2021, 08:38

Mino Raiola denkt dat het verstandig is dat Brian Brobbey terugkeert naar Ajax. De zaakwaarnemer van de 19-jarige spits bevestigt dat de Amsterdammers bezig zijn om Brobbey terug te halen naar Amsterdam tijdens de aankomende transferperiode.

Brobbey weigerde afgelopen zomer bij te tekenen bij Ajax, waarna hij de overstap maakte naar RB Leipzig. De aanvaller komt bij zijn nieuwe club amper aan spelen toe. 'Er zijn gesprekken met Ajax en Ajax laat echt zien dat ze hem terug willen hebben', zei Raiola zondagavond in gesprek bij Studio Voetbal. 'Als Ajax hem nu terughaalt, dan is het omdat ze echt denken dat ze hem gaan gebruiken. Het gevoel is op dit moment goed en we proberen er met de clubs uit te komen.'

Raiola is ervan overtuigd dat een terugkeer van Brobbey naar Ajax, een goede keuze zal zijn. 'Ik denk dat het goed zou zijn, want je moet op deze leeftijd zoveel mogelijk speelminuten maken. Op dit moment is Leipzig een beetje de weg kwijt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.