Terug

Volg Vandaag Inside

'Raiola en vader Haaland eisen enorme bedragen van FC Barcelona, zaakwaarnemer ontkent'

'Raiola en vader Haaland eisen enorme bedragen van FC Barcelona, zaakwaarnemer ontkent'

5 apr 2021, 09:32

FC Barcelona zal mogelijk diep in de buidel moeten tasten als het Erling Braut Haaland naar Catalonië wil halen. Naast een transfersom van zo'n 180 miljoen euro en een jaarsalaris van 30 miljoen euro netto, eisen ook zaakwaarnemer Mino Raiola en vader Alf-Inge Haaland enorme bedragen, melden Spaanse media. Raiola heeft de berichtgeving afgedaan als 'fake news.'

Raiola en de vader van Haaland waren afgelopen week in Barcelona, waar ze met voorzitter Joan Laporta spraken over een mogelijke transfer van de 20-jarige spits.

RAC1-journalist Gerard Romero meldde dat Mino Raiola en de vader van Haaland bij een transfer van de spits allebei een bedrag van twintig miljoen euro zouden willen ontvangen. Een bedrag van 40 miljoen dus, naast de transfersom van zo'n 180 miljoen en een jaarsalaris van 30 miljoen euro netto.

Naast de financiële voorwaarden zou er ook worden geëist dat Lionel Messi na dit seizoen actief zal zijn voor Barcelona. Raiola reageerde via Twitter op de berichtgeving: 'Fake news travels quick and far.'

Haaland is bij Barcelona geweest: 'Als Koeman dan Memphis haalt, is iedereen teleurgesteld.'

Haaland is bij Barcelona geweest: 'Als Koeman dan Memphis haa...
2:25
Haaland is bij Barcelona geweest: 'Als Koeman dan Memphis haa...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.