Terug

Volg Vandaag Inside

Raiola bevestigt dat Ihattaren overweegt te stoppen als voetballer

Raiola bevestigt dat Ihattaren overweegt te stoppen als voetballer

10 nov 2021, 08:31

Een tijd terug gingen wilde geruchten rond in Italiaanse media over Mo Ihattaren. De ex-PSV'er zou willen stoppen met voetballen, maar werd nooit bevestigd door betrouwbare bronnen. Zaakwaarnemer Mino Raiola doet, in gesprek met Voetbal International, een boekje open over de geruchten.

Het waren opvallende geruchten in het Italiaanse roddelblad Calciomercato: 'Ihattaren wil zijn carrière voortijdig beëindigen. De geruchten werden niet bevestigd door de speler zelf, maar krijgt een nieuwe wending door zijn zaakwaarnemer Raiola. De relatie tussen de 2 lijkt bekoeld geraakt te zijn. In oktober kwam onder meer naar buiten dat Ihattaren op zoek zou gaan naar een nieuwe zaakwaarnemer, wat mogelijk in het verkeerde keelgat is geschoten bij Raiola.

De Nederlands-Italiaanse voetbalmakelaar meldt nu dat hij de aankondiging voor een voetbalpensioen wel degelijk heeft gekregen van Ihattaren. Wat de actuele ontwikkelingen zijn bij het talent is ook voor Raiola niet duidelijk. 'Het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad. Van mij geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen', aldus Raiola tegenover Voetbal International.

Raiola bevestigt: voetbalpensioen Ihattaren

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.