Terug

Volg Vandaag Inside

Rai Vloet vrijgelaten na fataal ongeval op A4

Rai Vloet vrijgelaten na fataal ongeval op A4

15 nov 2021, 12:04

De twee mannen van 26 en 27 jaar die in de nacht van zaterdag op zondag werden opgepakt omdat ze betrokken waren bij een dodelijk ongeluk op de snelweg A4, zijn volgens de politie maandag vrijgelaten. De 26-jarige man, Heracles Almelo-middenvelder Rai Vloet, heeft medische behandeling nodig. De 27-jarige man uit Veldhoven is naar huis. Beiden blijven verdachte in de zaak.

Twee auto's kwamen op de A4 ter hoogte van Hoofddorp met elkaar in botsing. Een jongetje van 4 jaar raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. Zijn ouders en nog een ander kind raakten eveneens gewond.

De mannen van 26 en 27 jaar zaten in de andere auto. De politie denkt dat zij mogelijk onder invloed waren. Rechercheurs zijn op zoek naar getuigen van het ongeval of mensen die mogelijk dashcambeelden hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.