Terug

Volg Vandaag Inside

Rai Vloet opgepakt na dodelijk ongeval op de A4

Rai Vloet opgepakt na dodelijk ongeval op de A4

14 nov 2021, 15:48

Heracles-middenvelder Rai Vloet is gearresteerd na een dodelijk ongeluk op de A4, zo bevestigt Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles Almelo, aan De Telegraaf.

In de nacht van zaterdag op zondag botste een auto met twee inzittenden op een auto met daarin een man, vrouw en twee kinderen. Een 4-jarig jongetje uit Zoetermeer raakte daarbij zwaar gewond en overleed kort daarna in het ziekenhuis.

De twee inzittenden die het ongeluk zouden hebben veroorzaakt, zijn door de politie aangehouden. Volgens de politie waren ze mogelijk onder invloed. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en zitten nog vast.

Een van hen is Rai Vloet, bevestigt Tim Gilissen, technisch directeur van Heracles, aan De Telegraaf: 'Wij zijn op de hoogte gebracht dat Rai Vloet betrokken is bij een dodelijk ongeval. Wij zijn er enorm van geschrokken. Ons medeleven gaat uit naar de familie die het slachtoffer is geworden. En verder kunnen wij op dit moment niet nader ingaan op de situatie omdat we heel veel nog niet weten.' Gilissen weet ook niet of Vloet de bestuurder van de auto was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.