Terug

Volg Vandaag Inside

Rai Vloet geconfronteerd met spandoek bij Europees voorrondeduel in Polen

Rai Vloet geconfronteerd met spandoek bij Europees voorrondeduel in Polen

22 juli 2022, 14:34

Rai Vloet is bij een duel in de voorronde van de Conference League geconfronteerd met een spandoek. Vloet ging met zijn club FC Astana op bezoek bij het Poolse Raków Czestochowa.

De Poolse supporters hadden een spandoek gemaakt waarop 'Vloet, vieze kindermoordenaar' te lezen viel. Vloet raakte in november 2021 betrokken bij een dodelijk auto-ongeval. Hij zat samen met een vriend in de auto die op de A4 achter op een andere auto reed. Eén van de inzittenden daarvan, een 4-jarige jongen, overleed aan de gevolgen van de botsing. Vloet werd geschorst door Heracles, waar hij toen nog onder contract stond.

De club had Vloet eerder nog terug laten keren in de selectie, maar bood daar later excuses voor aan. Directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo liet weten dat hij nooit meer een wedstrijd zal spelen voor de club. Dat zei hij nadat de politie had bevestigd dat het Vloet was die achter het stuur had gezeten. De voetballer zou niet alleen veel te hard hebben gereden, maar ook te veel hebben gedronken. In maart werd bekend dat Vloet zijn carrière zou vervolgen bij FC Astana in Kazachstan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.