Terug

Volg Vandaag Inside

Rafinha keert terug naar Brazilië

Rafinha keert terug naar Brazilië

29 mrt 2021, 10:22

De voormalige Braziliaanse international Rafinha (35) keert terug naar eigen land om er voor Grêmio te gaan spelen. Verschillende Braziliaanse media berichtten dat hij er een contract tot het einde van het jaar gaat ondertekenen.

De flankverdediger zocht een nieuwe club nadat hij begin februari zijn verbintenis bij het Griekse Olympiakos had laten ontbinden.

Rafinha speelde tussen 2011 en 2019 voor Bayern München. Hij heeft ook een verleden bij onder meer Schalke 04, Genoa en Flamengo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.