Terug

Volg Vandaag Inside

Rafael Van der Vaart vergelijkt Oranje-international met Theo Janssen

Rafael Van der Vaart vergelijkt Oranje-international met Theo Janssen

21 okt 2021, 15:47

Rafael van der Vaart heeft zich woensdagavond op Ziggo Sport lovend uitgelaten over Oranje-international Teun Koopmeiners. De middenvelder, die afgelopen zomer de overstap van AZ naar Atalanta Bergamo maakte, wordt door Van der Vaart qua trap vergeleken met Theo Janssen.

'Ik denk dat dit een geweldige stap voor hem is geweest,' begint Van der Vaart over de transfer naar Atalanta. 'Van AZ daar naar toe, een geweldige club, maar niet top. Kijk dit, hij heeft zo'n heerlijk linkerbeen,' vertelt de analist als er beelden worden getoond van het duel tussen Atalanta en Empoli. 'Hij straalt wel wat uit. Hij laat zich natuurlijk graag terugzakken en dan heeft hij een geweldige lange bal'

'Ik zeg altijd: 'Hij heeft de Theo Janssen-lange bal.' Een van de mooiste lange ballen die ik gezien heb,' vervolgt Van der Vaart. Ik vind dat hij uitstraalt wat hij bij AZ ook had, hij is al een beetje een leider geworden. Hij straalt uit: ik voel me goed. En ze zien hem ook, ze spelen hem ook aan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.