Terug

Volg Vandaag Inside

Rafael van der Vaart pleit voor vaste basisplaats PSV'er: 'Ik hoop dat van Nistelrooij luistert'

Rafael van der Vaart pleit voor vaste basisplaats PSV'er: 'Ik hoop dat van Nistelrooij luistert'

30 jan 2023, 14:00

Rafel van der Vaart heeft afgelopen weekend genoten van Joey Veerman. Hij pleit voor een permanente basisplaats van de middenvelder.

De middenvelder begon vier wedstrijden achter elkaar op de bank bij de Eindhovenaren. De Volendammer maakte zaterdag in de 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn rentree in de basis en maakte direct een goal.

Rafael van der Vaart is blij dat Veerman weer in de basis staat vertelt hij in NOS Studio Voetbal.  “Ik hoop dat Ruud van Nistelrooij luistert. Hij is PSV zijn beste speler aan de bal, die zet je niet op de bank.”

Tafelgenoot Ibrahim Affelay snapt daarentegen wel dat de Volendamse middenvelder niet altijd aan de aftrap staat. “Hij staat op een positie waar je ook verdedigende taken hebt. Veerman kan niet alleen maar aanvallen. PSV is te zwak om dat op te vangen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.