Terug

Volg Vandaag Inside

Rafael van der Vaart nieuwe assistent Hyballa bij Esbjerg fB

Rafael van der Vaart nieuwe assistent Hyballa bij Esbjerg fB

10 aug 2021, 15:40

Rafael van der Vaart gaat aan de slag als assistent-trainer van het Deense Esbjerg fB. Hij wordt de rechterhand van hoofdcoach Peter Hyballa en krijgt een rol als ambassadeur van de club.

"Ik woon nu al enkele jaren met mijn gezin in deze stad en voel me daardoor verbonden met Esbjerg", laat Van der Vaart weten op de website van de club waar hij zijn loopbaan in 2018 afsloot. "Verder ben ik een echte voetbalfanaat. Ik wil mijn ervaring gebruiken om de club naar een hoger niveau te tillen. Ik ben dankbaar met de kans die ik heb gekregen om de club binnen en buiten het veld naar een hoger niveau te tillen."

De 38-jarige Van der Vaart woont in Esbjerg omdat zijn vriendin Estavana Polman daar handbalt. Zijn zoon Damian voetbalt in de jeugd van Esbjerg. Hoofdtrainer Hyballa lag de afgelopen weken onder vuur. Enkele spelers eisten zelfs zijn ontslag. Hyballa zou hen 'fysiek en mentaal' mishandelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.