Terug

Volg Vandaag Inside

Rafael van der Vaart: ‘Ik wil Ajax niet eens meer analyseren’

Rafael van der Vaart: ‘Ik wil Ajax niet eens meer analyseren’

15 jan 2024, 09:18

Rafael van der Vaart vertelde zondag bij Studio Voetbal, na het gewonnen uitduel van Ajax bij Go Ahead Eagles (2-3), dat hij eigenlijk geen wedstrijden van de Amsterdammers meer wil analyseren.

“Het is echt verschrikkelijk. Ik wil Ajax bijna niet eens meer analyseren. Ik word uitgelachen als ik Ajax vergelijk met Excelsior, maar ze winnen alleen, omdat ze drie of vier goede spelers hebben. We hebben toch gezien dat Go Ahead Eagles verdiende om te winnen. Ik vind de spelers gewoon van middelmaat.”

“Ik vind het zo verschrikkelijk slecht, dat het eigenlijk niet om aan te zien is", vervolgt Van der Vaart. "De keeper, Diant Ramaj, was tegen Go Ahead Eagles de beste man, maar verder ging er heel veel fout.”

Ook Jorrel Hato stelde de analist teleur. “Iedereen is positief over Hato, maar hij was vandaag ook heel erg matig. In het begin van de wedstrijd verloor hij elke bal. Heel erg onzeker. Hato is het grootste talent en draagt soms de aanvoerdersband, wat ik belachelijk vind. Dat zegt eigenlijk alles over Ajax. Het is treurig dat een zeventienjarige de leider moet zijn van de Ajax-defensie. Ik vind dat echt niet kunnen.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.