Terug

Volg Vandaag Inside

Racistisch bejegende Moreira neemt wraak met doelpunt

Racistisch bejegende Moreira neemt wraak met doelpunt

17 nov 2019, 16:43

Het duel uit de Keuken Kampioen Divisie tussen FC Den Bosch en Excelsior is zondag enige tijd stilgelegd. Dat gebeurde nadat Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira door aanhangers van de thuisclub vanaf de tribune racistisch was bejegend. Er klonken vanaf de tribunes sinterklaasliedjes en oerwoudgeluiden als de donkere speler aan de bal was.

Gerrets probeerde eerst met het slachtoffer zelf te praten, maar die was zo van de kaart dat de arbiter de aanvoerders erbij haalde. "Ik heb daarop besloten de wedstrijd stil te leggen. Na overleg in de catacomben gaan we toch weer beginnen. Ik heb de keuze bij Excelsior gelegd. Zij wilden verder. Ik hoop dat het nu stopt", aldus Gerrets bij FOX Sports. Excelsior-speler Moreira nam meteen wraak met een doelpunt (1-2) en juichte voor het vak met FC Den Bosch-supporters.

VIDEO - Johan walgt van racistische bejegeningen

Johan walgt van racistische bejegeningen: 'Dat vind ik echt erg'
0:45
Johan walgt van racistische bejegeningen: 'Dat vind ik echt erg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.