Racing Genk wint weer in België

18 jan 2019, 23:39

SINT-TRUIDEN (ANP) - Racing Genk weet aan kop van de ranglijst in België voorlopig van geen wijken. De lijstaanvoerder hervatte de competitie met een overwinning bij Sint-Truiden, 2-3.

Genk heeft nu tien punten voorsprong op Club Brugge. De achtervolger heeft nog wel een wedstrijd tegoed, zondag op eigen veld tegen Charleroi.

De thuisclub stond al na twee minuten op voorsprong. Jordan Botaka scoorde in de rebound. Na een half uur was het gelijk dankzij Mbwana Samatta, die scoorde na voorbereidend werk van Ruslan Malinovski.

Na de hervatting kwam Sint-Truiden opnieuw op voorsprong, nu door een treffer van Yohan Boli. Enkele minuten later maakte Leandro Trossard de 2-2. Dieumerci Ndongala maakte het winnende doelpunt.