Terug

Volg Vandaag Inside

'Racing Genk wil Van den Brom naar België halen'

'Racing Genk wil Van den Brom naar België halen'

5 nov 2020, 11:04

FC Utrecht-trainer John van den Brom keert mogelijk op korte termijn terug naar België. Volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws wil Racing Genk hem nog deze week in dienst nemen.

De Belgische club is op zoek naar een nieuwe trainer nadat Jess Thorup afgelopen maandag heeft besloten naar FC Kopenhagen over te stappen. De Deen was iets langer dan een maand werkzaam bij Genk, dat in de Belgische competitie op de zevende plek staat.

Van den Brom (54) is bij FC Utrecht aan zijn tweede seizoen bezig. Zijn contract loopt door tot medio 2022. Hij was in België eerder werkzaam bij Anderlecht (2012-2014).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.