Terug

Volg Vandaag Inside

Racing Genk in slotfase naast Besiktas

Racing Genk in slotfase naast Besiktas

8 nov 2018, 21:58

GENK (ANP) - Racing Genk blijft door een laat doelpunt tegen Besiktas koploper in groep I van de Europa League. De Belgische club speelde 1-1 tegen de Turken en gaat na vier duels met zeven punten aan de leiding. Besiktas staat laatste met vier punten.

Besiktas leek zich te gaan revancheren voor de 4-2-nederlaag in eigen huis van twee weken geleden tegen Racing Genk. Bij Besiktas raakte Jeremain Lens al na tien minuten geblesseerd en moest gewisseld worden. Kort daarop schoot Quaresma de bezoekers op 1-0. De Noorse invaller Sander Berge maakte kort voor tijd de gelijkmaker.

In de groep is nog niets beslist. Het Noorse Sarpsborg 08 en Malmö FF uit Zweden hebben beide vijf punten. In Zweden eindigde het duel in 1-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.