Terug

Volg Vandaag Inside

'Raad van Commissarissen Ajax stak ook stokje voor transfer Vlachodimos'

'Raad van Commissarissen Ajax stak ook stokje voor transfer Vlachodimos'

1 sep 2022, 10:13

Ajax bereikte woensdagavond een persoonlijk akkoord met Benfica-doelman Odysseas Vlachodimos. En omdat Benfica en Ajax elkaar op enkele tonnen naderden over de transfersom, leek de komst van de keeper voor middernacht afgerond te kunnen worden. Door de komst van Vlachodimos staat echter definitief een streep.

Voor twaalf uur vannacht was er namelijk geen witte rook over de transfer. De Telegraaf schrijft dat tot in de late avonduren het gerucht doorklonk dat de Raad van Commissarissen van Ajax ook voor deze transfer een stokje heeft gestoken. Vlachodimos zou volgens de RvC te oud, te duur en overbodig zijn. Ajax heeft met Pasveer, Stekelenburg en Gorter al drie keepers in de selectie.

Eerder op de dag stak de RvC ook een stokje voor de definitieve komst van Lucas Ocampos. Hij kwam uiteindelijk via een huurtransfer alsnog naar Amsterdam. Ajax heeft ook een optie tot koop bedongen op de Argentijnse aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.