Terug

Volg Vandaag Inside

'Quincy Promes zit nog altijd vast op politiebureau in Dubai'

1 mrt 2024, 08:26

Quincy Promes heeft donderdagavond niet zijn ploeggenoten achterna kunnen reizen, zoals aanvankelijk de bedoeling was. Dit melden bronnen in Rusland aan De Telegraaf. De speler van Spartak Moskou, die twee weken geleden in Nederland tot een celstraf van zes jaar is veroordeeld wegens betrokkenheid bij cocaïnesmokkel, zag eerder op de dag de geplande terugvlucht met de ploeg vanuit Dubai naar Sint-Petersburg in het water vallen.

Promes werd tegengehouden bij de grenscontrole en werd vervolgens samen met veiligheidsofficials van zijn club overgebracht naar een politiebureau in Dubai, waar hij urenlang is vastgehouden. Volgens bronnen in Rusland zou Promes nog steeds op het politiebureau zitten.

De achtergrond daarvan is tot op heden onduidelijk, al wordt in Rusland vermoed dat er een verband is met de veroordeling van de oud-Ajacied in Nederland. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Nederland zegt na navraag niet bekend te zijn met het vasthouden van Promes.

Dick Advocaat hoorde onlangs in de uitzending van Veronica Offside dat Quincy Promes in verband werd gebracht met een omkoopschandaal in Rusland: "Ik had dit allemaal nooit verwacht." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.