Terug

Volg Vandaag Inside

‘Quincy Promes vermijdt uitlevering naar Nederland’

4 mrt 2024, 15:53

Quincy Promes zal volgens de Russische sportkrant Sport Express een gevangenisstraf en een uitlevering naar Nederland kunnen vermijden.

Promes werd donderdag op het vliegveld van Dubai tegengehouden, toen hij met zijn teamgenoten aan boord wilde gaan van een vlucht naar Sint-Petersburg, omdat de oud-Ajacied een verkeersongeval in Dubai zou hebben veroorzaakt en daarna de locatie van het ongeval zou hebben verlaten.

Volgens de Russische sportkrant zal Promes morgen bij de behandeling van zijn zaak in Dubai veroordeeld worden tot een boete en niet tot een gevangenisstraf. Bovendien zal de voetballer volgens de Russische bronnen ook niet uitgeleverd worden aan Nederland, waar hij veroordeeld is tot gevangenisstraffen van 1,5 en 6 jaar voor een steekpartij en zijn aandeel in drugssmokkel.

Journalist Ivan Karpov geeft volgens De Telegraaf aan dat deze uitkomst tot stand is gekomen na overleg op het hoogste niveau tussen de autoriteiten in Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten. Na de zaak zal Promes naar verluidt alsnog naar Rusland kunnen vliegen.

Dick Advocaat hoorde onlangs in de uitzending van Veronica Offside dat Quincy Promes in verband werd gebracht met een omkoopschandaal in Rusland: "Ik had dit allemaal nooit verwacht." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.