Terug

Volg Vandaag Inside

'Promes ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax voor bekerduel met PSV'

'Promes ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax voor bekerduel met PSV'

10 feb 2021, 09:25

Erik ten Hag laat Quincy Promes buiten de wedstrijdselectie voor het bekerduel met PSV van woensdagavond, bevestigen bronnen aan De Telegraaf.

Spartak Moskou aast op de 29-jarige aanvaller, maar afgelopen week werd bekend dat de onderhandelingen met Ajax waren vastgelopen. Dat Promes in de wedstrijdselectie moet wijken voor de gehuurde Oussama Idrissi, is een 'hard gelag' en zal er ongetwijfeld voor zorgen dat Promes zijn management aanspoort om alsnog een transfer te bewerkstelligen, schrijft De Telegraaf.

Ajax mist tegen PSV ook André Onana vanwege een dopingschorsing en Ryan Gravenberch, die in het bekerduel met AZ geel kreeg en daardoor geschorst is.

Bij PSV ontbreken Götze, Gakpo, Madueke en Viergever. De aftrap van het duel tussen Ajax en PSV is woensdagavond om 20:00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.