Terug

Volg Vandaag Inside

Quincy Promes 'niet geïnteresseerd' in Spartak Moskou-collega Guus Til

Quincy Promes 'niet geïnteresseerd' in Spartak Moskou-collega Guus Til

13 okt 2021, 23:15

Tegenover de clubkanalen van Spartak Moskou heeft Quincy Promes opvallende uitspraken gedaan over zijn Spartak-collega en landgenoot Guus Til. Promes maakte afgelopen zomer de transfer van Ajax naar Moskou, terwijl Til door de Russen werd verhuurd aan Feyenoord.

Til is tot nu toe bezig aan een droomseizoen bij Feyenoord. De middenvelder was in 7 Eredivisiewedstrijden al verantwoordelijk voor 6 doelpunten en 1 assist, terwijl hij Feyenoord hoogstpersoonlijk in de Conference League hield met belangrijke doelpunten. Ondanks de fantastische prestaties van Til, bekijkt Promes geen beelden van zijn clubgenoot. 'Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord omdat ik bij Ajax hoor. Als Guus tegen mijn Amsterdammers speelt, zal ik hem wel zien', aldus de oud-Ajacied.

Voor Spartak kwam Til in 24 wedstrijden kwam tot slechts 2 doelpunten en 3 assists. Promes vraagt zich vervolgens hardop af waarom Til niet zoveel scoorde voor Spartak Moskou als hij nu doet voor Feyenoord. 'Ik ben blij voor hem, maar waarom kon hij niet zo veel scoren voor Spartak? 'Of hij kon niet acclimatiseren, of hij kon zijn sterke punten niet goed gebruiken?', aldus Promes.

Promes zelf begint dit seizoen ook langzaam op stoom te raken, nadat hij in het begin van het seizoen kampte met een blessure. Tot nu toe was de vleugelaanvaller goed voor 2 doelpunten de Russische competitie, terwijl hij Spartak in de Europa League langs Napoli schoot met een dubbelslag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.