Terug

Volg Vandaag Inside

'Quincy Promes heeft wereldberoemde nieuwe liefde'

27 feb 2024, 09:05

Quincy Promes, die onlangs nog werd veroordeeld tot een celstraf van zes jaar voor zijn betrokkenheid bij de smokkel van in totaal ruim 1350 kilo cocaïne via de haven van Antwerpen, heeft een wereldberoemde nieuwe liefde. Dat werd maandagavond besproken in Shownieuws. Bekijk het in de video hierboven.

Dick Advocaat hoorde onlangs in de uitzending van Veronica Offside dat Quincy Promes in verband werd gebracht met een omkoopschandaal in Rusland: "Ik had dit allemaal nooit verwacht." Bekijk het in de video hieronder.

Dick werkte prettig samen met Quincy Promes: 'Ik had dit allemaal nooit verwacht'
0:52
Dick werkte prettig samen met Quincy Promes: 'Ik had dit allemaal nooit verwacht'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.