Terug

Volg Vandaag Inside

Quarterback met 22 aanrandingszaken tegen zich tekent voor 230 miljoen bij NFL-team

Quarterback met 22 aanrandingszaken tegen zich tekent voor 230 miljoen bij NFL-team

23 mrt 2022, 11:58

De Cleveland Browns hebben zich deze week versterkt met quarterback Deshaun Watson. De 26-jarige Amerikaan zal in de komende vijf jaar een slordige 230 miljoen dollar aan salaris opstrijken. In de Verenigde Staten is er veel commotie rond Watson: er lopen namelijk 22 aanrandingszaken tegen de nieuwe aanwinst van de Browns.

Watson komt over van de Houston Texans. Uit Houston kwamen ook de eerste geluiden van seksueel overschrijdend gedrag. Een 33-jarige massagetherapeute Ashley Solis was de eerste vrouw die naar buiten trad met haar verhaal over de NFL-speler. In totaal werden er 22 aanklachten verzameld. Alle aanklachten hebben hetzelfde patroon.

Via Instagram benaderde Watson verschillende therapeuten voor sportmassages. Gezien zijn status als publiek figuur vroeg hij de vrouwen om geen pottenkijkers toe te laten tijdens de sessies. Gedurende de massages betaste de football-ster de vrouwen, liet hij zijn penis zien en zorgde hij ervoor dat de vrouwen zijn geslachtsdeel aanraakten.

'Het gezicht van Watson achtervolgt me in mijn slaap', vertelt slachtoffer Solis tegenover ABC. 'Het beeld van zijn penis is mijn schrikbeeld. Ik kan niet langer het werk doen waar ik van houd. In ieder geval niet zonder te trillen. Deshaun Watson heeft me dat afgenomen.'

Op 11 maart besloot een grand jury in Houston om de strafzaak tegen Watson te laten vallen. Er lopen nu nog 22 individuele civiele zaken wegens aanranding en seksueel misbruik tegen de Amerikaan. Ook de NFL is een onderzoek gestart naar de acties van Watson, er hangt hem een grote schorsing boven het hoofd. Door zijn nieuwe contract in Cleveland is Watson, na Green Bay Packers-ster Aaron Rodgers, de bestbetaalde speler in de NFL.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.