Terug

Volg Vandaag Inside

PVV-Kamerlid Willem Boutkan reageert op verschijning in Vandaag Inside

3 jan 2024, 15:45

PVV-Kamerlid Willem Boutkan heeft tijdens de nieuwjaarsuitzending van 1Almere gereageerd op zijn veelbesproken verschijning bij Vandaag Inside.

Eerder sprak Boutkan met De Telegraaf na de opmerkelijke verkiezingsuitslag van de PVV. Verbazing overheerste in huize Boutkan, waar de politicus zich op de 30e plek van de lijst bevond. "Het zou een veilige plek zijn, normaal gesproken. Maar dat was niet zo." Het fragment zorgde voor de nodige hilariteit aan de tafel van Vandaag Inside.

Het PVV-Kamerlid heeft nu gereageerd op de beelden van hem die werden getoond bij Vandaag Inside: "Soms word ik gebeld en dan zeggen ze: Je naam is gisteren weer genoemd in Vandaag Inside. En ja, dan hoor ik dit wel weer."

Een uitnodiging om deel te nemen aan Vandaag Inside heeft Boutkan nog niet ontvangen: "Nee, ik denk niet dat ze dat ook gaan doen." Grappend voegt hij eraan toe: "Misschien word ik wel politiek watcher te zijner tijd." Of de PVV dit ook ziet zitten, weet Boutkan niet: "Nou, voorlopig heb ik daar nog geen last van."

Bekijk hierboven de reactie van de Vandaag Inside-tafel op het eerdere interview van Willem Boutkan met De Telegraaf terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.