Terug

Volg Vandaag Inside

Puma bijt zich vast in Manchester City

Puma bijt zich vast in Manchester City

28 feb 2019, 11:32

MANCHESTER (ANP) - Sportkledingfabrikant Puma heeft een nieuwe slag geslagen op de sponsormarkt. Het Duitse merk is de komende jaren verbonden aan de Engelse topclub Manchester City. Volgens Britse media is er een bedrag van bijna 60 miljoen euro gemoeid met het meerjarige contract. Puma betaalt daarmee meer dan het dubbele van Nike, de oude sponsor van City.

De sponsordeal komt qua waarde op de derde plaats in het Engelse voetbal. Manchester United (Adidas) en Chelsea (Nike) hebben nog duurdere sponsorovereenkomsten.

Manchester City is regerend kampioen van de Premier League. De club staat momenteel tweede en is nog actief in de Champions League en FA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.