Terug

Volg Vandaag Inside

Puel per direct weg bij Leicester City

Puel per direct weg bij Leicester City

24 feb 2019, 12:46

LEICESTER (ANP) - Leicester City en coach Claude Puel gaan per direct uit elkaar. Dat meldt de club die momenteel twaalfde staat in de Premier League. Leicester City, de landskampioen van 2016, verloor zaterdag met 4-1 in eigen huis van Crystal Palace.

Puel was sinds 2017 coach bij Leicester. De 57-jarige Fransman kwam over van Southampton. Naast Puel vertrekt ook assistent-coach Jacky Bonnevay. Mike Stowell en Adam Sadler, de coaches van het eerste jeugdteam, trainen het profteam voorlopig.

,,De club bedankt Claude voor zijn inspanningen bij het leiden van het team in de zestien maanden dat hij in Leicester was en wenst hem het beste in zijn toekomstige carrière", laat de club weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.