Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV'er Sadilek staat voor transfer in Eredivisie'

'PSV'er Sadilek staat voor transfer in Eredivisie'

5 aug 2021, 15:17

FC Twente heeft zich officieel gemeld bij PSV voor Michal Sadilek. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Tukkers hopen Sadilek te huren, maar hebben ook concurrentie van Sparta Praag.

Tijdens het EK viel Sadilek nog in bij het duel tussen Tsjechië en Nederland. De middenvelder wordt gezien als een 'topversterking' voor FC Twente. PSV staat open voor een huurovereenkomst en ook met een optie tot koop. Het afgelopen seizoen speelde Sadilek nog op huurbasis bij Slovan Liberec.

Sadilek heeft nog een contract tot medio 2022 bij de Eindhovenaren. PSV heeft de optie om het contract met een jaar te verlengen. De controlerende linkspoot staat zelf ook open voor een transfer naar FC Twente. Volgens het Eindhovens Dagblad maakt hij snel de beslissing tussen Twente en Sparta Praag.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.