Terug

Volg Vandaag Inside

PSV'er Mauro Júnior aan de kant met knieblessure

PSV'er Mauro Júnior aan de kant met knieblessure

27 feb 2021, 23:30

PSV kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax niet beschikken over Mauro Júnior. De Braziliaan, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, heeft op de training een blessure opgelopen. "Zo teleurgesteld om de wedstrijd van morgen te moeten missen", schrijft Mauro Júnior op Instagram, waar hij een foto heeft geplaatst waarin zijn knie is ingepakt in een brace.

Mauro Júnior kwam dit seizoen in de Eredivisie in negentien wedstrijden in actie. Twaalf keer was hij basisspeler, zoals ook vorige week zondag in het thuisduel met Vitesse (3-1). Trainer Roger Schmidt haalde hem toen halverwege naar de kant.

Het is niet duidelijk hoe lang de Zuid-Amerikaan niet kan voetballen.

PSV mist zondag ook de geblesseerde controlerende middenvelder Ibrahim Sangaré. Aanvallers Cody Gakpo en Noni Madueke staan met blessures al langere tijd aan de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.