Terug

Volg Vandaag Inside

 PSV’er Johan Bakayoko met 'assist' belangrijk voor België  tegen Azerbeidzjan

PSV’er Johan Bakayoko met 'assist' belangrijk voor België tegen Azerbeidzjan

9 sep 2023, 17:48

De voetballers van België hebben met een zege op Azerbeidzjan de leiding overgenomen in groep F van de kwalificatie voor het EK van 2024.

De Belgen van bondscoach Domenico Tedesco wonnen in Bakoe met 1-0 door een treffer van Yannick Carrasco na een schot van Johan Bakayoko. Carrasco raakte het schot van de PSV'er aan en veranderde het daarmee van richting.

België is door de zege op 10 punten gekomen uit vier wedstrijden. Dat zijn er even veel als Oostenrijk. De Belgen hebben een beter doelsaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.