Terug

Volg Vandaag Inside

PSV'er Gutiérrez wil er bij hervatting Eredivisie weer bij zijn

PSV'er Gutiérrez wil er bij hervatting Eredivisie weer bij zijn

24 dec 2020, 13:24

Érick Gutiérrez gaat er vanuit dat hij de eerste wedstrijd na de winterstop weer tot de selectie van PSV behoort. De Mexicaanse middenvelder heeft na drie maanden blessureleed de groepstraining hervat. "Ik kruip weer richting het moment dat ik volledig fit ben", zegt hij.

Gutiérrez onderging halverwege september een enkeloperatie. De nieuwe trainer Roger Schmidt voerde veel gesprekken. "Ik was niet gewend dat een trainer zoveel met een geblesseerde speler praat. Hij vertelde me dat ik rustig moest blijven, dat het goed komt en dat ik sterk terugkom. Dat geeft me natuurlijk veel vertrouwen", aldus Gutiérrez.

PSV hervat de competitie 10 januari met een uitwedstrijd tegen Ajax. Gutiérrez denkt dat hij dit seizoen nog een rol van betekenis kan spelen. "Daar ben ik van overtuigd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.