Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV verhuurt verdediger Baumgartl aan Fulham'

'PSV verhuurt verdediger Baumgartl aan Fulham'

4 okt 2020, 14:40

PSV-verdediger Timo Baumgartl is op weg naar Fulham, meldt het Eindhovens Dagblad. In eerste instantie zou het gaan om een huurtransfer, maar de Engelsen hebben ook een optie tot koop bedongen.

Baumgartl zit vandaag al niet meer bij de selectie van PSV voor het duel tegen Fortuna Sittard. De Duitse verdediger (24) wil in deze fase van zijn carrière graag aan spelen toe komen. Dat zit er onder trainer Roger Schmidt in Eindhoven (voorlopig) niet in.

Baumgartl heeft daarom de ruimte gekregen om te kijken of een transfer mogelijk is. Hij kwam vorig jaar voor zo'n 10 miljoen euro over van Stuttgart naar PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.