Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-aanwinst Thomas maanden aan de kant

PSV-aanwinst Thomas maanden aan de kant

22 aug 2018, 19:11

EINDHOVEN (ANP) - PSV moet het maandenlang doen zonder Ryan Thomas. De Nieuw-Zeelander, die amper twee weken geleden voor zo'n 3 miljoen euro overkwam van PEC Zwolle, heeft op de training een zware knieblessure opgelopen. ,,Het leek een onschuldig iets, maar ik lig er heel lang uit'', zegt de 23-jarige middenvelder.

Thomas moet zijn debuut voor PSV daardoor maanden uitstellen. ,,Tijdens de keuring die je moet ondergaan voor een transfer ben ik helemaal doorgelicht, alles zag er goed uit. Bij het blokken van een bal op de training heb ik deze blessure opgelopen. In eerste instantie leek het niet ernstig, maar we hebben voor de zekerheid een scan laten maken. En die zag er niet goed uit.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.