Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder topscorer Malen tegen VVV-Venlo

PSV zonder topscorer Malen tegen VVV-Venlo

22 dec 2020, 20:20

Donyell Malen doet dinsdag niet mee in de laatste competitiewedstrijd van PSV dit jaar. De topscorer ontbreekt tegen VVV-Venlo in de selectie van de Eindhovenaren.

Malen was zaterdag nog wel van de partij in het uitduel met RKC Waalwijk (1-4). Trainer Roger Schmidt haalde de spits halverwege de tweede helft naar de kant. Noni Madueke, die Malen tegen RKC verving en in blessuretijd scoorde, mag tegen VVV-Venlo vanaf het begin meedoen.

Het basiselftal van PSV is op nog een plaats gewijzigd. Jorrit Hendrix neemt controlerend op het middenveld de plek in van Pablo Rosario. Rosario pakte tegen RKC Waalwijk in het laatste kwartier een gele kaart, zijn vijfde dit seizoen. Daardoor mist hij het duel met VVV maar mag hij direct na de winterstop wel meedoen in de topper tegen Ajax.

Bij winst tegen VVV komt PSV in punten op gelijke hoogte met koploper Ajax, dat woensdag tegen Willem II speelt.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli en Max; Ihattaren, Sangaré, Hendrix en Götze; Madueke en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.