Terug

Volg Vandaag Inside

Noni Madueke én Cody Gakpo vallen geblesseerd uit in aanloop naar Ajax

Noni Madueke én Cody Gakpo vallen geblesseerd uit in aanloop naar Ajax

21 okt 2021, 22:30

De kans lijkt klein dat Noni Madueke zondag kan meedoen in de topper in de Eredivisie tussen Ajax en PSV. De aanvaller van PSV viel donderdag in de ontmoeting met AS Monaco in de Europa League in de 55e minuut uit.

Madueke greep na een sprintduel naar zijn linkerhamstring en maakte direct het gebaar dat hij gewisseld moest worden. De Belg Yorbe Vertessen verving hem. Madueke liep boos en teleurgesteld het veld af. De Brit miste dit seizoen vanwege blessureleed al wat wedstrijden. Tegen PEC Zwolle (3-1) maakte hij afgelopen weekeinde zijn rentree.

PSV won in augustus in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 4-0 bij Ajax. Madueke was toen een van de uitblinkers en scoorde twee keer in Amsterdam.

Kort na het uitvallen van Madueke moest ook Cody Gakpo zich laten vervangen. De international kwam, even nadat hij voor de 1-1 had gezorgd, na een luchtduel ongelukkig terecht. Gakpo liet direct weten dat hij niet verder kon, al verliet hij net als Madueke wel het veld op eigen kracht. De Portugees Armindo Bruma kwam Gakpo vervangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.