Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Malen en Bergwijn naar Linz

PSV zonder Malen en Bergwijn naar Linz

6 nov 2019, 11:45

PSV is woensdag zonder de aanvallers Steven Bergwijn en Donyell Malen afgereisd naar Oostenrijk, waar het donderdag in de groepsfase van de Europa League voetbalt tegen LASK Linz. Het duo miste vanwege blessures al de laatste twee competitieduels. Malen was er daarvoor in de thuiswedstrijd tegen LASK (0-0) ook al niet bij.

De selectie van coach Mark van Bommel voor het vierde groepsduel telt 21 spelers. Jorrit Hendrix, voor de competitie de afgelopen twee wedstrijden geschorst, is niet meegereisd. Nick Viergever en Ryan Thomas, die zaterdag wegens een schorsing eveneens ontbraken in de uitwedstrijd tegen Sparta (2-2), keren terug in de selectie. Ook Ibrahim Afellay is mee naar Oostenrijk. Hij kwam dit seizoen nog niet in een officieel duel in actie voor de Eindhovenaren.

PSV leidt in groep D met 7 punten uit drie duels, voor het Portugese Spoting (6), LASK (4) en het nog puntloze Rosenborg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.