Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Luckassen en Thomas naar Borisov

PSV zonder Luckassen en Thomas naar Borisov

20 aug 2018, 15:00

EINDHOVEN (ANP) - PSV reist zonder Derrick Luckassen, Ryan Thomas en Trent Sainsbury af naar Wit-Rusland. Dinsdag staat daar de eerste wedstrijd in de play-off van de Champions League op het programma, tegen Bate Borisov. Trainer Mark van Bommel neemt een selectie van 21 spelers mee naar Oost-Europa.

Derrick Luckassen ontbreekt, net als in de competitiewedstrijd zaterdag tegen Fortuna Sittard, bij de wedstrijdselectie. De verdediger, die vorig jaar overkwam van AZ, zou volgens berichten bezig zijn met een vertrek uit Eindhoven.

PSV contracteerde deze zomer centrale verdediger Trent Sainsbury. De Australiër is er echter nog niet bij in Wit-Rusland. De Nieuw-Zeelander Ryan Thomas, overgekomen van PEC Zwolle, ontbreekt eveneens.

PSV speelde nooit eerder tegen Bate Borisov, de club die strijdt voor de dertiende landstitel op rij. Halverwege de Wit-Russische competitie staat Bate stevig eerste.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.