Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Lammers naar Basel

PSV zonder Lammers naar Basel

27 juli 2019, 23:28

Sam Lammers mist dinsdag de uitwedstrijd van PSV tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League. De aanvaller viel in de slotfase van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd uit na een ongelukkige botsing met zijn ploeggenoot Donyell Malen.

Trainer Mark van Bommel wilde niet zeggen wat Lammers exact mankeert. "Ik mag dat niet zeggen, vanwege die nieuwe wetgeving. Maar het is een vervelende blessure", zei hij. "Er is niets gebroken maar dit gaat langer duren dan een paar dagen."

PSV verdedigt dinsdag een voorsprong van 3-2 op FC Basel. Lammers maakte afgelopen dinsdag het tweede doelpunt van PSV tegen de Zwitsers.

Samenvatting PSV-FC Basel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.