Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Ihattaren naar Tilburg voor duel met Willem II

PSV zonder Ihattaren naar Tilburg voor duel met Willem II

7 mei 2021, 11:29

PSV kan zondag in de uitwedstrijd tegen Willem II (16.45 uur) niet beschikken over Mo Ihattaren. De middenvelder is ziek en heeft deze week niet kunnen trainen, vertelde trainer Roger Schmidt op de persconferentie.

De 19-jarige Ihattaren had op 6 februari voor het laatst een basisplaats bij PSV. De laatste vijf keer dat hij voor PSV in actie kwam, deed hij dat als invaller.

PSV strijdt met AZ om de tweede plek in de Eredivisie. De ploeg van Schmidt heeft 1 punt meer dan de Alkmaarders: 65 om 64. AZ speelt zaterdagavond thuis tegen Fortuna Sittard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.