Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Götze en Malen tegen Vitesse

PSV zonder Götze en Malen tegen Vitesse

25 okt 2020, 14:40

PSV begint de uitwedstrijd tegen Vitesse zondag zonder Mario Götze. De Duitse spelmaker is nog niet voldoende hersteld van de spierblessure die hij donderdag in de confrontatie met Granada (1-2) in de Europa League opliep.

Donyell Malen ontbreekt ook in de basisopstelling. De aanvaller zit wel op de reservebank. Waarom Malen geen basisplaats heeft, is nog niet duidelijk.

Naast Götze en Malen doen ook Denzel Dumfries, Pablo Rosario en Cody Gakpo niet mee. De drie basisspelers hebben het coronavirus. Reserves Timo Baumgartl, Maxime Delanghe en Joel Piroe zijn ook besmet en zitten eveneens niet bij de selectie.

Jorrit Hendrix draagt bij afwezigheid van Dumfries en de reserverol voor Malen de aanvoerdersband. De middenvelder speelt tegen Vitesse noodgedwongen als rechterverdediger. Jordan Teze en Eran Zahavi keren na het coronavirus te hebben gehad terug in de selectie. Beide spelers hebben een basisplaats.

PSV komt bij winst weer alleen aan de leiding in de eredivisie.

Opstelling PSV: Mvogo; Hendrix, Teze, Boscagli en Max; Mauro Júnior, Sangaré, Thomas en Ihattaren; Zahavi en Madueke.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.