Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Boscagli, De Wit opnieuw op de bank bij AZ

PSV zonder Boscagli, De Wit opnieuw op de bank bij AZ

21 mrt 2021, 14:32

PSV kan zondag in de uitwedstrijd tegen AZ niet beschikken over Olivier Boscagli. De Franse centrale verdediger, die de laatste weken ook af en toe op het middenveld voetbalde, is niet fit genoeg om deel uit te maken van de selectie van trainer Roger Schmidt. Datzelfde geldt voor Ryan Thomas.

Bij afwezigheid van Boscagli vormen Jordan Teze en Nick Viergever het centrale verdedigingsduo. Het elftal van PSV is verder, in vergelijking met vorige week tegen Feyenoord (1-1), ongewijzigd.

Bij AZ maakt Fredrik Midtsjø zijn rentree. De Noorse middenvelder miste afgelopen weekeinde de thuiswedstrijd tegen Twente wegens een hamstringblessure. Tijjani Reijnders start daardoor op de bank. Ook Dani de Wit heeft geen basisplaats gekregen van Pascal Jansen.

Nummer 2 PSV begint de wedstrijd in Alkmaar met een voorsprong van 3 punten op AZ. De nummer 2 plaatst zich voor de voorronde van de Champions League.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Letschert, Martins Indi, Wijndal; Koopmeiners, Midtsjø, Gudmundsson; Stengs, Boadu en Karlsson.

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Sangaré, Rosario; Gakpo, Götze; Malen en Zahavi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.