Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV ziet voorlopig af van koopoptie Sergiño Dest'

9 mei 2024, 21:00

PSV zal de koopoptie voor de zwaargeblesseerde Sergiño Dest voorlopig niet activeren, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De Eindhovense club was actief in gesprek met FC Barcelona en het management van de veelzijdige vleugelverdediger tot vlak voor zijn blessure, in de hoop hem direct over te nemen voor zo'n 10 tot 11 miljoen euro. De knieblessure van Dest heeft de druk van deze situatie echter verminderd en nu lijkt PSV voorlopg af te zien van de koopoptie.

Dest scheurde vorige maand zijn voorste kruisband af tijdens een training en zal naar verwachting geruime tijd uit de roulatie zijn. Een operatie zal meer duidelijkheid geven over het verloop van zijn herstel. Per 1 juli keert Dest terug naar Barcelona, waar hij verder zal werken aan zijn revalidatie. Zijn contract bij de Catalaanse voetbalclub loopt nog tot 30 juni 2025.

PSV blijft Dest volgen en mocht hij tegen de winter volledig hersteld zijn en PSV behoefte hebben aan een linksback, dan staat de deur open voor een mogelijke terugkeer. Dest kwam dit seizoen bij PSV tot 37 officiële wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde en zeven assists gaf.

Onlangs deelde Bosz op een persconferentie het moment waarop hij de groep vertelde over de blessure van Dest: "Daarna was er doodse stilte" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.