Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ziet Noa Lang mogelijk terugkeren in selectie

PSV ziet Noa Lang mogelijk terugkeren in selectie

12 jan 2024, 13:57

Noa Lang keert zaterdag mogelijk terug in de selectie van PSV. Trainer Peter Bosz wil alleen nog afwachten hoe de aanvaller de laatste training voor het thuisduel met Excelsior afwerkt. Voor Hirving Lozano komt de ontmoeting met de club uit Rotterdam waarschijnlijk nog te vroeg, maar hij traint ook weer met de selectie mee.

Lang is hersteld van een hamstringblessure die hij in oktober opliep. Lozano is op de weg terug van een bovenbeenblessure. Het ligt niet voor de hand dat Lang aan de aftrap van het eerste competitieduel na de winterstop verschijnt, liet trainer Bosz op een persconferentie aan aanwezige verslaggevers doorschemeren. Mogelijk krijgt hij een rol als invaller.

Als Lang en Lozano weer fit zijn, dan wordt de kans op speeltijd voor Yorbe Vertessen kleiner. De vleugelaanvaller staat in de belangstelling van 1. FC Union Berlin, maar Bosz hoopt dat de Belg minimaal het seizoen afmaakt bij de riante koploper van de Eredivisie uit Eindhoven.

PSV wil zaterdagavond het thuisduel met Excelsior aangrijpen om een clubrecord te evenaren. De koploper van de Eredivisie kan voor de tweede keer de eerste zeventien competitieduels van een seizoen winnend afsluiten.

In het seizoen 1987/1988 won PSV tegen FC Den Bosch ook de zeventiende competitiewedstrijd. Trainer Guus Hiddink zag Ronald Koeman en Wim Kieft scoren in De Vliert (0-2). PSV is nu bezig aan een reeks van 32 competitieduels zonder nederlaag, na 28 overwinningen en vier gelijke spelen. PSV verloor op 24 januari vorig jaar voor het laatst van FC Emmen (1-0) in de Eredivisie.

PSV begint de tweede helft van het seizoen met een voorsprong van 10 punten op Feyenoord, de huidige nummer 2 van de Eredivisie die zondag NEC ontvangt in De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.