Terug

Volg Vandaag Inside

PSV ziet na Bergwijn ook Pereiro vertrekken

PSV ziet na Bergwijn ook Pereiro vertrekken

28 jan 2020, 12:01

Na Steven Bergwijn staat ook Gastón Pereiro op het punt om PSV te verlaten. De Uruguayaanse international heeft toestemming gekregen om de groepstraining over te slaan, omdat hij bezig is een transfer af te ronden. Naar verluidt gaat het om een overstap naar de Italiaanse club Cagliari, dat in de Serie A op de zesde plek staat.

PSV liet weten dat Bergwijn en Pereiro beiden ontbreken op de training. De Eindhovenaren bereikten in de nacht van maandag op dinsdag een principeakkoord met Tottenham Hotspur over de transfer van Bergwijn. De 22-jarige aanvaller is onderweg naar Engeland om zijn overstap af te ronden. PSV zou ruim 30 miljoen euro ontvangen voor de international van Oranje.

Pereiro kwam dit seizoen amper in actie. De 24-jarige aanvaller startte slechts één keer in de basis in de eredivisie. In drie invalbeurten wist hij wel twee doelpunten te maken. Afgelopen zomer ketste een transfer naar Spartak Moskou af. Pereiro werd de afgelopen weken al in verband gebracht met FC Cincinnati en Aston Villa. PSV liet weten dat Bergwijn en Pereiro beiden ontbreken op de training. De Eindhovenaren bereikten in de nacht van maandag op dinsdag een principeakkoord met Tottenham Hotspur over de transfer van Bergwijn. De 22-jarige aanvaller is onderweg naar Engeland om zijn overstap af te ronden. PSV zou ruim 30 miljoen euro ontvangen voor de international van Oranje.

Pereiro kwam dit seizoen amper in actie. De 24-jarige aanvaller startte slechts één keer in de basis in de eredivisie. In drie invalbeurten wist hij wel twee doelpunten te maken. Afgelopen zomer ketste een transfer naar Spartak Moskou af. Pereiro werd de afgelopen weken al in verband gebracht met FC Cincinnati en Aston Villa.

René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'
4:57
René over werkweigering Bergwijn: 'Je laat je club in de steek!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.