Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV zet vol in op terugkeer Luuk de Jong'

'PSV zet vol in op terugkeer Luuk de Jong'

19 mei 2022, 23:57

PSV zet vol in op de terugkeer van Luuk de Jong. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, gaat de Eindhovense club in de komende transferzomer opnieuw een poging wagen om de Achterhoeker terug te halen.

Vorige zomer hengelde PSV ook naar de diensten van De Jong, maar koos de kopsterke spits van Sevilla FC voor een verhuur aan FC Barcelona. Het contract van De Jong in Sevilla loopt na dit voetbaljaar nog één seizoen door, waardoor PSV - dat op zoek is naar een opvolger voor de transfervrij vertrokken Eran Zahavi - een afkoopsom zal moeten betalen. 

De Jong speelde van 2014 tot 2019 al bij de Eindhovenaren en was bij PSV succesvol. De spits werd driemaal kampioen en veroverde tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.