Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV zet in op Van Nistelrooij als trainer met Fred Rutten als assistent'

'PSV zet in op Van Nistelrooij als trainer met Fred Rutten als assistent'

21 mrt 2022, 22:15

Ruud van Nistelrooij is de belangrijkste kandidaat om Roger Schmidt op te volgen als hoofdtrainer van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De coach van Jong PSV gaf eerder aan dat hij Schmidt nog niet wil opvolgen, toch lijkt hij nu de gedoodverfde nieuwe trainer van de Eindhovenaren.

Aanstaand algemeen directeur Marcel Brands vindt de oud-spits de geschikte man voor de open functie. Brands wil Fred Rutten als ervaren assistent van Van Nistelrooy aanstellen. Het ED meldt dat de ervaren oefenmeester naar verluidt ook geïnteresseerd is in deze functie.

De 59-jarige Rutten is al eerder actief geweest bij PSV. Zo was hij drie jaar hoofdtrainer bij de Eindhovenaren en eerder al vijf jaar assistent-trainer. Naast PSV was Rutten ook hoofdtrainer van Schalke 04, FC Twente, Feyenoord, Vitesse en Anderlecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.