Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV zet in op terugkeer Donyell Malen'

'PSV zet in op terugkeer Donyell Malen'

11 aug 2022, 08:41

PSV lijkt nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Volgens Voetbal International denkt de club er over na om een vervanger aan te trekken voor de geblesseerde Madueke, die naar alle waarschijnlijkheid tot na het WK is uitgeschakeld.

De blessure van Madueke was een flinke klap voor trainer Ruud van Nistelrooij. De kersverse trainer van PSV had graag een voorhoede met Cody Gakpo, Luuk de Jong en de twintigjarige Madueke gezien. Maar nog voordat de voorronde van de Champions League van start is gegaan mist de oud-spits al één aanvaller.

PSV heeft op rechts nog de beschikking over Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Sávio, maar lijkt niet alleen van hen afhankelijk te willen zijn. Onder meer de namen van Donyell Malen en Joshua Zirkzee zouden in het Philips Stadion zijn gevallen als mogelijke versterkingen.

De interesse van PSV in Malen mag opmerkelijk worden genoemd. De aanvaller stapte een jaar geleden voor dertig miljoen euro over van PSV naar Borussia Dortmund, en is daar op dit moment basisspeler. De komst van Zirkzee lijkt daarentegen realistischer. De 21-jarige spits, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Anderlecht, mag vertrekken bij Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.