Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zendt uitvaartdienst Van der Kuijlen rechtstreeks uit

PSV zendt uitvaartdienst Van der Kuijlen rechtstreeks uit

21 apr 2021, 15:21

Supporters van PSV kunnen de uitvaartdienst van oud-spits Willy van der Kuijlen zaterdag rechtstreeks volgen. De Eindhovense club zendt de dienst vanaf 12.00 uur uit op de eigen site.

Van der Kuijlen overleed maandag op 74-jarige leeftijd. De Helmonder is met 308 doelpunten topscorer aller tijden in de Eredivisie. Van der Kuijlen kwam tot liefst 528 competitiewedstrijden voor de Brabanders.

Bij de uitvaartdienst in het Philips-stadion is een select gezelschap welkom. De komende dagen nemen supporters, spelers en het PSV-bestuur op passende wijze afscheid van Van der Kuijlen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.