Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zegt contract met sponsor Investous op

PSV zegt contract met sponsor Investous op

2 okt 2019, 21:22

Investous is niet langer sponsor van PSV. De Eindhovense club zegt het contract per direct eenzijdig op. PSV neemt het besluit nadat Investous in opspraak kwam door de omgang met klanten.

"PSV heeft vanmiddag geconcludeerd dat de reputatie van de club is geschaad en dat is een ontbindende voorwaarde in het contract", meldt de voetbalclub op haar eigen website.

In het televisieprogramma 'Opgelicht' werd dinsdag duidelijk dat Investous via advertenties mensen verleidt om te investeren in bitcoins, goud of aandelen. Via nep-advertenties op sociale media als Facebook kwamen zij terecht bij makelaars die die producten aanbieden. 'Opgelicht' kwam er achter dat Investous het bedrijf is dat daar verantwoordelijk voor is.

PSV zegt de afgelopen periode klachten van mensen te hebben ontvangen en daarna Investous te hebben verzocht die klachten serieus te nemen en af te handelen. Dat is niet op een goede manier gebeurd, aldus PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.